studenten

Preliminärt program Student 2020 (uppdaterad 200601)

Pressmeddelande angående studenten 2020

Publicerat 200601

Nu har din mentor informationen som ska delges studenter och gäster och du kommer få ta del av den inom kort.

Publicerat 200525

Arbetet med att skapa en instruktion till elever och gäster är nu inne i slutskedet, vi avser att delge er instruktionen denna vecka. Håll ut!

Publicerat 200522

Schemat ovan är uppdaterat. Nya utspringstider för vissa klasser. 

Publicerat 200520

I dag har vi bestämt oss för att byta lokal från aulan till personalrummet i A-huset. Vi har kollat av det med ett antal referenselever innan beslutet togs. Och, det kommer bli ännu trevligare!

Och planerna på att livestreama går åt rätt håll! 

Publicerat 200519

Vi arbetar just nu med att ta fram instruktioner till studenter och de gäster som ska vara på plats. Vi har för avsikt att leverera dessa vecka 22.

Vi planerar för att live-streama fönstertitt och utspring men där är inte allt det tekniska löst i dagsläget. Vi hoppas verkligen att vi får till det.

Publicerat 200513

Planering fortsätter, utifrån rådande omständigheter, och vi fyller på denna sida vartefter.

Vi inom den kommunala gymnasieskolan har beslutat att varje student får bjuda in två gäster att bevittna utspringet. Logistiskt kommer det bli en stor utmaning men med noggrann planering och vår förväntan att alla visar respekt för de riktlinjer vi anger så kommer det fungera! 

Vårt stora fokus är förstås att våra studenter ska få en så minnesvärd och värdig student som möjligt! Vi har stämt av löpande med en referensgrupp studenter.

/Skolledningen S:t Eskils gymnasium

podd_ikon.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Besök vår hemsida på eskilstuna.se
youtube-logo.jpg