kontakta oss - bibliotek

Jag heter Caroline Norrby och är bibliotekarie på S:t Eskils gymnasium. Av mig kan du få hjälp om du behöver tips på hur man söker information eller kanske vill ha förslag på en bra bok.
Du är alltid välkommen att fråga om det är något du undrar över. Oftast hittar du mig eller Lisa i bibliotekets informationsdisk eller i arbetsrummet som ligger längst inne i biblioteket, i knäpptysta rummet. Du kan också maila till mig så svarar jag så fort jag kan!
 

Om du läser på S:t Eskil, Komvux eller SFI är du välkommen hit för att studera, låna böcker eller varför inte använda våra datorer?

 

Biblioteket ligger i B-husets entréplan och är öppet 8-16 måndag, onsdag och torsdag samt 8-15 tisdag och fredag under läsåret. Här finns över 10 000 faktaböcker, skönlitteratur, ljudböcker och olika tidskrifter och tidningar.

 

För dig med läs- och skrivsvårigheter finns möjlighet att ladda ner talböcker från Talboks- och punktskriftsbibliotekets webbplats.


Biblioteket är fyllt med nya böcker både för fritidsläsning och skolarbeten. Vi ser fram emot att träffa både gamla och nya elever.

Gilla oss gärna på Facebook för att få de senaste uppdateringarna från biblioteket:

Bokblogg
Biblioteket har en bokblogg. Är DU intresserad av att skriva boktips eller bokvarningar? Kontakta i så fall biblioteket via mail eller ett besök. Du får också gärna komma med förslag på vad vi ska skriva om i bloggen.

eskilsbokblogg.blogspot.com
 
Biblioteket består nu av tre rum där man kan grupparbeta, använda datorer eller varför inte sitta i en fåtölj och läsa? I stora salen får man prata och grupparbeta. I bibliotekets två innersta rum skall det vara tyst och lugnt så att man kan läsa och plugga ifred. Kom gärna förbi och titta.

 

Kontakta oss
016-710 14 27

bibliotek.steskilsgymnasium@eskilstuna.se

podd_ikon.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Besök vår hemsida på eskilstuna.se
youtube-logo.jpg