aktuellt

Publicerat 210820

Vårdnadshavares inlogg i vår lärplattform Itslearning

Du som vårdnadshavare kan ​skapa ett konto och följa elevens utveckling och studieresultat. Det gäller endast omyndiga elever dock.

Surfa till www.eskilstuna.itslearning.com och logga in med Bank-ID.

Inför start av det nya läsåret

Barn- och utbildningsförvaltningen planerar för en skolstart där medarbetare och elever är på plats i skolan. Detta enligt de riktlinjer som vi har att förhålla oss till och som kommer från regeringen: skolan ska vara öppen. 

 

Vi planerar för en skolstart där medarbetare och elever är på plats enligt de riktlinjer som vi har att förhålla oss till dvs att skolan ska vara öppen.  Vi vet att det kommer vara många på plats och vi kommer alla hjälpas åt för att minimera risker för smittspridning. Detta genom noga avvägningar för hur vi arrangerar sammankomster. Vi vill att alla följder de rekommendationer som finns. Exempelvis att alla som varit utomlands ska testa sig och stanna hemma i väntan på provsvar med hänsyn till kollegor och elever.

Vi ser mycket positivt på att ungdomarna nu har möjlighet att vaccinera sig. Det har gått hem information till ungdomar om denna möjlighet. Har ni elever som är osäkra så hjälp dom och uppmana dom att ta kontakt med 1177.

 

Barn- och utbildningsförvaltningen har löpande kontakt med smittskyddet på Region Sörmland. Och vi har regelbundet avstämningar mellan skolor och förvaltningsledning.

 

Med vänlig hälsning

Monica Widelund & Fredrik Karlsson